Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Întrebat dacă ar reveni la echipa naţională, Răzvan Lucescu a răspuns fără ezitare

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21659676/1/profimedia-0872537077.jpg

Deşi a trecut aproape o săptămână de când România a fost eliminată de la EURO, iar meciurile din Nations League se apropie, Edi Iordănescu încă nu s-a decis dacă va rămâne la cârma echipei naţionale.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Totuşi, selecţionerul a dat de înţeles că sunt şanse foarte mici să continue. Astfel, au început să fie vehiculate numele antrenorilor care ar putea să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu.

Unul dintre aceştia este Răzvan Lucescu, care a mai avut un mandat de selecţioner, în perioada aprilie 2009 - iunie 2011.

Întrebat despre o posibilă revenire, tehnicianul lui PAOK a spus că nu se gândeşte la aşa ceva şi a punctat că îi place să fie la cârma unei echipe de club.

"Eu am spus că echipa, echipele naţionale sunt închise pentru moment în ceea ce mă priveşte. Nu mă văd antrenând din nou o echipă naţională! Îmi place aici, la PAOK Salonic, îmi place acolo, pe teren, îmi place să fiu zi de zi implicat. E cu totul şi cu totul o altă meserie. Una e aceea de selecţioner, una este de antrenor de echipă", a declarat Răzvan Lucescu, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt