Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Ioan Ovidiu Sabău rămâne optimist. ”Am încredere în aceşti jucători, sunt fotbalişti valoroşi şi ne vom îndeplini obiectivul”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21090382/1/fc-universitatea-cluj-u-craiova-1948-superliga-superbet-08-04-2023.jpg

Ioan Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj crede că în ciuda înfrângerii suferite de formaţia clujeană sâmbătă, la Mediaş, formaţia sa îşi va îndeplini obiectivul.

”Nu ştiu unde am putut să greşesc! E foarte greu, aşa la cald. Discuţiile pe care le-am avut au fost foarte constructive. Nu am avut răbdare atunci când am avut mingea. După ce ei au înscris nu ne-am mai păstrat organizarea de joc, jucătorii s-au supărat, au început să se certe între ei, a fost o zi proastă.

 Am încredere în aceşti jucători, sunt fotbalişti valoroşi şi ne vom îndeplini obiectivul, care în momentul de faţă nu este compromis. Avem nevoie de o analiză foarte corectă, pentru că fiecare trebuie să-şi analizeze evoluţia.

Craiova e un adversar care nu ni se potriveşte nicicum. Au fost foarte motivaţi, cu noi se mobilizează altfel aproape la fiecare meci”
, a declarat Sabău.

Echipa FCU Craiova a întrecut sâmbătă, în deplasare, formaţia U Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele