Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21658452/1/radu.jpg

Ionuţ Radu nu mai are vreo speranţă că va continua la Inter.

După ce a fost împrumutat la Bournemouth, unde a stat mai mult pe bancă, portarul român a revenit în Italia, dar ultimul transfer parafat de Inter dă de înţeles că Radu ar putea să fie vândut în sezonul următor, nu doar împrumutat.

Josep Martinez, care a evoluat la Genoa, va ajunge la Inter în schimbul sumei de 15 milioane de euro, iar din lotul campioanei Italiei mai fac parte Sommer şi Raffaele Di Gennaro. Astfel, Radu îşi caută un nou angajament, dar până acum nu a avut succes.

Ajuns într-o situaţie disperată, portarul român a luat decizia de a se autopropune la o echipă. Conform linterista.it, Genoa este formaţia la care încearcă să ajungă Radu. Astfel, internaţionalul român speră să îi ia locul lui Martinez.

La Genoa, Ionuţ Radu a avut cele mai bune evoluţii din carieră şi a fost titular incontestabil în sezonul 2018/2019 şi în prima parte a stagiunii 2019/2020, înainte să ajungă la Parma, mutare care a marcat începutul decăderii pentru portarul român.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele