Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Ionuţ Radu vrea să îşi relanseze cariera! Campionatul în care ar putea ajunge portarul român

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21619281/1/radu.jpg

Văzut în urmă cu mai mulţi ani viitorul portar al naţionalei, Ionuţ Radu nu a reuşit să se impună la echipele la care a evoluat.

Internaţionalul român a avut prestaţii foarte bune la Genoa, în perioada 2018-2020, dar reîntoarcerea la Inter s-a dovedit a fi o decizie neinspirată.

Pe lângă faptul că a gafat într-un meci crucial pentru titlu, în 2022, Ionuţ Radu a fost mai mult rezervă la formaţiile pentru care a jucat sub formă de împrumut.

În acest sezon, portarul de 27 de ani a bifat cinci prezent la Bournemouth, dintre care două în Premier League.

Englezii nu au fost impresionaţi de evoluţiile sale, iar Radu se va întoarce la Inter în această vară. Conform Tuttomercatoweb, Ionuţ Radu va fi împrumutat din nou, dar de data această în Europa de Est. Jurnaliştii italieni au notat că cel mai probabil, internaţionalul român va ajunge în Turcia.

Până acum, la nivel de seniori, Ionuţ Radu a fost legitimat doar la echipe din Italia, Anglia şi Franţa.

Din 2022 şi până în prezent, portarul român cotat la trei milioane de euro a bifat doar patru selecţii la naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele