Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Istoria nu este de partea Rapidului: Ultima dată când au început atât de slab un campionat, giuleştenii au retrogradat!

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 8 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21278182/1/sucu.jpg

Rapid continună să nu impresioneze. Giuleştenii au pierdut contra Voluntari, scor 2-1, meciul din etapa a patra. Ca urmare a acestui rezultat, Rapid se află pe locul opt în clasament cu doar cinci puncte acumulate.

Ultima dată când Rapid a început atât de prost un campionat se întâmpla în sezonul 2014/2015.

La fel ca acum, Rapid a strâns doar cinci puncte în primele patru etape, iar singura victorie a venit în deplasare.

La finalul acelei ediţii de campionat, Rapid a terminat pe locul 16, cu doar 33 de puncte în 34 de etape. Retrogradarea a fost una fără prea mare suspans, primul loc deasupra liniei l-a ocupat Concordia Chiajna. Ilfovenii au avut cu 9 puncte mai mult decât Rapid.

Rezultatele Rapidului în primele patru etape ale ediţiei 2014/2015:

Rapid-FCSB 1-3

Viitorul Constanţa-Rapid 1-2

Rapid-Gaz Metan Mediaş 1-1

Petrolul Ploieşti-Rapid 0-0

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele