Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Istvan Kovacs, lăudat în presa din Spania. ”A ştiut să deţină mereu controlul jocului”

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20686959/2/profimedia-0686370846.jpg

Istvan Kovacs s-a remarcat în unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului, Manchester City - Real Madrid 4-3. Arbitrul român a arbitrat excelent turul semifinalei de UEFA Champions League.

Manchester City - Real Madrid a fost o partidă spectaculoasă cu multe faze de poartă şi 7 goluri, iar centralul român s-a ridicat la nivelul partidei şi a arbitrat fără greşeală.

Una dintre deciziile foarte grele de luat, a fost avantajul pe care l-a lăsat pentru echipa lui Pep Guardiola, la golul 4, al lui Bernardo Silva. Zinchenko a fost faultat clar la marginea careului, dar mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a marcat datorită deciziei inspirate a lui Istvan Kovacs de a lăsa avantaj.

Arbitrul român a fost lăudat de mai multe persoane din lumea fotbalului pentru prestaţia sa de gală, unul dintre aceştia a fost chiar fostul mare arbitru, Cesar Luis Barrenechea Montero, în prezent expert pe faze de arbitraj pentru Mundo Deportivo:

"Într-un meci competitiv şi cu multă viteză de joc, arbitrul român Istvan Kovacs a fost mereu aproape de faze. A aplicat bine avantajul atunci când a fost nevoia, mai ales în minutul 74, când Bernardo Silva a marcat după ce acest central a simţit excelent jocul.A ştiut să deţină mereu controlul jocului, a fluierat când trebuia să fluiere, lăsând jocul liber", a spus fostul mare arbitru spaniol.

mail-share icon Email
viewscnt