Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Istvan Kovacs va fi la centrul partidei Germania - Italia, din Nations League

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20737139/1/kovacs.jpg

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul din Nations League, Germania - Italia. Centralul este unul dintre cei mai apreciaţi arbitrii din Europa la ora actuală.

 

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro.

Istvan Kovacs a arbitrat multe partide importante în acest sezon, iar UEFA i-a recompensat încă o dată prestaţiile bune cu un duel de gală în Nations League. Partida dintre Germania şi Italia va avea loc pe 14 iunie, la Monchengladbach.

Acesta va fi ajutat de către arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Arbitrul originar din Carei s-a aflat la centrul finalei de Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord, pe care a condus-o excepţional. Kovacs crede că un arbitru şi-a făcut treaba într-un meci mare atunci când nu se vorbeşte despre el.

”Fotbalul e făcut pentru fotbalişti. Noi doar participăm la acest sport. Filosofia mea este să intrăm pe teren, să nu fim văzuţi şi la final să nu vorbească nimeni despre noi. Asta înseamnă că ne-am făcut datoria”, a spus Istvan Kovacs la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt