Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Ivan, Abdallah şi Popescu la FCSB? Gigi Becali a dat cărţile pe faţă | EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21717875/1/profimedia-0771643075.jpg

FCSB s-a calificat în faza principală din Europa League, iar Gigi Becali este gata să parafeze mai multe transferuri, pentru că formaţia patronată de latifundiar va avea un program foarte încărcat.

Întrebat în cadrul emisiunii Fotbal Show despre posibilele aduceri ale lui Mihai Popescu, Andrei Ivan şi Hakim Abdallah, Gigi Becali a dat răspunsul. Finanţatorul campioanei a dezvăluit că Popescu are toate şansele să ajungă la FCSB, în vreme ce aducerile lui Ivan şi Abdallah sunt improbabile.

Se pare că Becali şi-l doreşte pe Andrei Ivan, dar staff-ul se împotriveşte, în vreme ce la Abdallah impedimentul îl reprezintă faptul că joacă la Dinamo.

"Popescu da, Ivan nu. Popescu cred că da, nu ştiu, să vedem. Nu cu Hagi, nu negociează Gică. L-am pus pe Meme să vorbească cu Zoltan Iasko, că dacă vorbeşti cu Popescu îţi cere mulţi bani. Nu are rost să vorbeşti cu Popescu, mai bine vorbeşte cu Iasko şi Iasko îl întreabă pe Gică şi e mai indulgent Gică.

(n.r. Andrei Ivan) Nu cred, nu ştiu, eu aş vrea, nu vor ăştia din staff. 

(n.r. dacă cei din staff îl vor pe Abdallah) Îl vor, dar crezi că vrea galeria lui Dinamo? Îl omoară ăia", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele