Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Jandarmeria confirmă că FCU Craiova va juca fără fani următorul meci din Superliga

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21003268/2/fcu.jpg

Decizie surprinzătoare luată de FCU Craiova. Oltenii au anunţat că vor juca o perioadă nedeterminată partidele de pe teren propriu, fără spectatori.

Totul a pornit de la partida de duminica trecută, de la Sfântu Gheorghe, când galeria oltenilor a scandat lozinci xenofobe, iar centralul a oprit ostilităţile. Ulterior, patronul Adrian Mititelu şi-a manifestat dezamăgirea, iar acum a venit măsura şocantă.

Solicitarea lui Adrian Mititelu a fost îndeplinită, iar Jandarmeria Craiova confirmă că meciul contra Universităţii Cluj se va juca cu tribunele goale.

”Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori, însă jandarmii vor fi prezenţi pentru a preveni orice încălcare de la normele legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

În cazul în care sunt suporteri care doresc să îşi susţină echipa în anumite locaţii din spaţiul public, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică”
, este comunicatul Jandarmeriei Craiova.



 

mail-share icon Email
viewscnt