Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Jannick Sinner s-a despărţit de cei doi oameni din staful său care l-au contaminat cu clostebol

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21710718/1/sinner-tw-atp-tour.jpg

Italianul Jannik Sinner, numărul 1 mondial, a pus capăt colaborării cu fizioterapeutul şi preparatorul său fizic, după ce rezultatele pozitive ale testelor sale antidoping ar fi fost cauzate de cei doi bărbaţi, relatează Le Figaro.

Sinner a decis să se despartă de Giacomo Naldi şi Umberto Ferrara. Corriere dello Sport a confirmat această decizie, la fel şi Corriere della Sera.

"Substanţa a intrat în organismul meu în urma contaminării de către un membru al echipei mele, care şi-a aplicat pe mână un spray fără prescripţie medicală conţinând clostebol pentru a-şi trata o rană minoră. Câteva zile mai târziu, antrenorul său a dezvăluit identitatea acestei persoane într-un interviu acordat ESPN. Fizioterapeutul său, Giacomo Naldi, fusese cel care folosise spray-ul fără prescripţie medicală pentru a-şi trata o rană minoră şi care primise produsul de la preparatorul fizic al lui Sinner, Umberto Ferrara.

La începutul acestei săptămâni, tânărul de 23 de ani a fost achitat de un tribunal independent. A fost o decizie care a stârnit controverse. "Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”, a spus Lucas Pouille. "Nu cred că suntem cu toţii în aceeaşi barcă". O părere împărtăşită de Nick Kyrgios. „Reguli diferite pentru jucători diferiţi [...] Singurul motiv pentru care i se permite să joace este pentru că aduce bani pentru ATP”, a explicat australianul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele