Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

Jayson Papeau ar putea pleca de la Rapid! S-a aflat unde e dorit francezul

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21711612/2/papeau.jpg

Rapid a câştigat în deplasare, scor 2-1, cu Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Este prima victorie a giuleştenilor în această ediţie de campionat.

La finalul partidei, Marius Şumudică, noul antrenor al giuleştenilor, a declarat că e posibil să se facă noi transferuri, iar unii jucători să plece.

Cei de la DigiSport scriu că că francezul Jayson Papeau ar putea pleca. Acesta e dorit în Qatar şi astfel s-ar elibera un loc în lotul celor de la Rapid.

”Probabil vom face ceva transferuri. Va trebui să renunţ la unii ca să vină alţii, lista e plină, nu e momentul acum să vorbim.

Săpunaru a jucat cu inima, cu injecţie, nu a mai putut, să vedem cum îl vom recupera. Îi iubesc pe toţi, nu doar pe Săpunaru, suntem o armată, eu sunt căpitanul, sunt 26-29 de jucători, dar avem nevoie de toţi. De multe ori sunt importanţi cei care nu joacă, pentru că ajută la moral.

Eram ferm convins, ştiam ce înseamnă Săpunaru în relaţia cu mine, a jucat cu injecţie. Nu-l iubesc doar pe Săpunaru, pe toţi. Uitaţi Pop ce bine a jucat, Petrila, senzaţional, a mai intrat un copil în apărare”,
a spus antrenorul celor de la Rapid, după meciul devineri.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele