Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

John McEnroe spune că Nick Kyrgios are nevoie de psiholog. ”Este un băiat bun, dar are demoni”

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20773532/1/john-mcenroe-roland-garros-2012.jpg

Fostul jucător american de tenis John McEnroe a apreciat că australianul Nick Kyrgios are nevoie să-şi stăpânească demonii pentru a fi mai mult prezent la nivel înalt în circuit.

"Este un băiat bun, jucătorii îl plac, este bine primit în vestiare, face acte caritabile. Dar are demoni, toţi avem într-un fel sau altul, însă trebuie ştiut cum să gestionezi problema. Nu are nevoie de antrenor...este un geniu când joacă. Are nevoie ca Sigmund Freud să iasă din mormânt şi să găsească o cale ca acest băiat să continue pentru mai mulţi ani, pentru că avem nevoie de el", a spus McEnroe, conform BBC.

Tenismenul australian Nick Kyrgios este celebru pentru scandalurile pe care le provoacă la jocuri, fiind de mai multe ori amendat.

El a pierdut duminică finala de la Wimbledon, în faţa lui Novak Djokovici.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele