Ultima oră
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”
Asociatia Presei Sportive din România

Asociatia Presei Sportive din România

Juan Mata pleacă de la Vissel Kobe

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21452425/1/mata.jpg

Mijlocaşul spaniol Juan Mata a părăsit campioana Japoniei, Vissel Kobe, după ce i-a expirat contractul, a anunţat, sâmbătă, clubul nipon.

Mata semnase un contract pe patru luni la jumătatea sezonului şi a făcut parte din echipa Vissel Kobe care a câştigat pentru prima dată titlul în J.League, jucând un singur meci.

"Sunt foarte fericit că am făcut parte din momentul istoric în care clubul a câştigat pentru prima dată campionatul", a declarat Mata într-un comunicat." Nu voi uita niciodată amintirile pe care le-am avut împreună".

Jucătorul de 35 de ani, câştigător al Cupei Mondiale cu Spania în 2010, a câştigat Liga Campionilor cu Chelsea în 2012, înainte de a petrece opt sezoane la Manchester United.

El a jucat apoi un sezon la Galatasaray, în Turcia, înainte de a semna cu Kobe ca jucător liber de contract în septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt