Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au mărit diferenţa de pe tabelă VIDEO | Hermannstadt - Sepsi, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au mărit diferenţa de pe tabelă
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

”Jucătorii au dat dovadă de spirit de sacrificiu”. Costin Curelea obţine victoria carierei

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21345560/1/curelea.jpg

Echipa naţionala de fotbal U20 a României a învins în cadrul Elite League, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională similară a Angliei.

România a deschis scorul pe stadionul Arcul de Triumf încă din minutul 5, printr-un şut senzaţional prins de Cristian Mihai. În minutul 16 Atanas Trică a transformat un penalti acordat pentru un fault comis de portarul Goodman asupra lui Musi, în suprafaţa de pedeapsă.

Selecţionerul Costin Curelea s-a declarat impresionat de prestaţia tinerilor săi elevi.

 

Jucătorii au dat dovadă de spirit de sacrificiu, de spirit de echipă şi au reuşit să câştige prin efortul din teren. Obiectivul principal este să descoperim jucători, care să ajungă mai departe, la U21 sau la naţionala mare.

Eu încerc să le insuflu jucătorilor spiritul acesta de luptă şi să se gândească la faptul că se pot bate de la egal la egal cu oricine.

Ne vom bucura în seara asta, apoi ne gândim la meciul cu Norvegia, care va fi la fel de dificil, dacă nu mai dificil. Va fi pe sintetic.

Ei au înţeles că noi nu putem domina şi putem câştiga doar prin determinare şi sacrificiu”, a spus Costin Curelea, la final, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt