Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Jucătorul a cerut să plece imediat după meciul cu Osasuna! Ce au decis oficialii Barcelonei

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21478926/1/profimedia-0835088948.jpg

Oriol Romeu (32 de ani) a fost adus de Barcelona de la Girona în vară, contra sumei de 3,4 milioane de euro.

Mijlocaşul defensiv a fost adus pe "Camp Nou" cu scopul de a-l înlocui pe Sergio Busquets, plecat la Inter Miami. Fotbalistul format de "La Masia" nu a confirmat în tricoul Barcelonei, motiv pentru care a început să prindă din ce în ce mai puţine minute.

Oriol Romeu vrea să plece

După ce în victoria catalanilor cu Osasuna, scor 1-0, Romeu a jucat decât 14 minute, acesta a depus o cerere de transfer în ultima zi de mercato, potrivit jurnalistului Gerard Romero, citat de Barca Universal.

Deşi oficialii Barcelonei au avut cererea în scris pe masă, aceştia au decis să nu îl cedeze în altă parte, deoarece se confruntă cu multe probleme în linia mediană şi ar fi fost imposibil să îi găsească un înlocuitor atât de repede.

Oriol Romeu a bifat în acest sezon 23 de apariţii în tricoul "Blaugrana" (16 în LaLiga, 5 în Uefa Champions League şi 2 în Copa del Rey), în care a reuşit o singură pasă decisivă şi niciun gol.

Contractul cu Barcelona expiră pe în vara anului 2026. Conform specialiştilor de la Transfermarkt, Romeu este cotat la 3 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele