Ultima oră
Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT
Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet” Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet”
Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă
LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Spania - Serbia şi Scoţia - Portugalia sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Spania - Serbia şi Scoţia - Portugalia sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet

Jucătorul căruia Gigi Becali i-a setat clauză de 150 de milioane de euro a ajuns în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21012553/1/nita.jpg

Adrian Niţă (19 ani) a fost o mare speranţă a celor de la FCSB. Mijlocaşul a debutat la 17 ani în prima ligă, iar Gigi Becali i-a setat o clauză de reziliere astronomică: 150 de milioane de euro.

Din păcate, cariera lui Niţă nu a avut parcursul dorit de omul de afaceri. Acesta a semnat cu CSM Slatina, din Liga 2, după ce în prima parte a sezonului a evoluat în tricoul Unirii Constanţa.

”Adrian Romeo Niţă, noul jucător al echipei CSM Slatina

Echipa noastră l-a transferat pe tânărul mijlocaş, în vârstă de 19 ani, Adrian Romeo Niţă, jucător care în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru Unirea Constanţa.

Adrian Romeo Niţă este născut în Slatina, pe 8 martie, anul 2003, fiind format la Liceul cu Program Sportiv, de către profesorul Ion Pîrvulescu.

Talentatul mijlocaş a ajuns, la vârsta de 15 ani, la FCSB, iar la 17 ani a debutat în Liga I, în tricoul formaţiei bucureştene. Adrian Romeo Niţă are, de asemenea, convocări la echipele naţionale de juniori, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru FC Turris Turnu Măgurele.

Bine ai venit acasă, Adrian Niţă!”
este comunicatul celor de la Slatina.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 75.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele