Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Jucătorul nu a semnat încă prelungirea şi poate pleca la vară! „A vorbit patronul cu el”

CFR Cluj Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21477886/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024.jpg

Cristi Manea, fundaşul dreapta al celor de la CFR Cluj, a intrat în ultimele şase luni de contract şi va putea negocia cu orice club la vară în vederea unui eventual transfer.

Acord verbal între Manea şi CFR Cluj

Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a declarat că între jucătorul român şi clubul din Gruia există un acord verbal pentru prelungirea contractului, înţelegere care nu s-a parafat încă.

„Are contract până în vară, i s-a propus prelungirea. Există o înţelegere verbală, dar nu s-a parafat încă. După cum vedeţi, joacă. Patronul a vorbit cu el, rămâne de văzut...

Nu este o prioritate acest lucru, noi ne-am exprimat intenţia, eu sper să semneze, ar fi benefic pentru el, liniştea lui, pentru club şi echipa naţională. Este un jucător important, alături de care s-au cucerit trofee. Şi clubul i-a oferit foarte multe lui Manea.

Normal că şi-ar dori să plece într-un campionat mai important, să aibă un contract mai bun. Orice jucător îşi doreşte asta, noi nu putem decât să-l sprijinim în acest sens. Soluţii există”, a transmis preşedintele lui CFR Cluj pentru GSP.

Manea a bifat numai 11 meciuri în acest sezon, din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la genunchi. Fundaşul şi-a revenit şi a jucat în ambele meciuri ale ardelenilor din acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele