Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă
VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis

Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”

Stranieri Publicat pe 13 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21731872/1/profimedia-0886973469.jpg

Rangers îl scosese pe jucătorul român din calculele pentru acest sezon şi părea că Ianis Hagi va trebui să îşi găsească o nouă echipă, astfel mai multe formaţii din Superliga şi-au arătat interesul pentru el.

Cu toate acestea, agentul mijlocaşului de 25 de ani, a dezvăluit că acesta nu va pleca de la Rangers şi speră să se întoarcă în lotul primei echipe. Jano Alcazar, reprezentantul celor de la AC Talent Sports&Entertainment, se bazează pe faptul că Ianis Hagi va primi o şansă de la antrenorul Philippe Clement în urma evoluţiilor bune de la echipa naţională.

Situaţia în care a ajuns mijlocaşul român a fost discutată şi de cei de la  Daily Record. Scoţienii nu înţeleg de ce nu se doreşte ca Ianis Hagi să aibă o şansă la fostă campioană din Scoţia. 

”Înţeleg de ce fanii lui Rangers se întreabă ce se întâmplă cu Ianis Hagi pentru că ei văd ce au la dispoziţie acum. Ianis e tratat teribil - exclus de la antrenamentele primei echipe şi trimis să joace la echipa secundă. Fanii ştiu că Hagi ar putea îmbunătăţi echipa dacă ar fi folosit.

E ceva clasic pentru Rangers. Au la dispoziţie un jucător din campionatul Scoţiei care a jucat la EURO 2024, a jucat bine pentru România, unde a fost unul dintre cei mai creativi jucători, iar primul lucru pe care îl face Rangers este să îl cheme înapoi şi să îl trateze aşa. Sincer, e o nebunie absolută.

Ianis e un jucător versatil, nu este blocat pe poziţia de număr 10. Poate juca oriunde în linia de trei din spatele atacantului. E un băiat talentat şi mi se pare că are şi un caracter frumos. Nu e genul de jucător care să cauzeze probleme. E chiar un băiat serios, foarte profesionist. Nu ştiu, chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine”, a spus Keith Jackson, la Record Sport's Hotline LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele