Ultima oră
Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei” Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei”
Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers
Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong
Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB? Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB?
Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers
Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali

Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali

FCSB Publicat astăzi, 16:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21753563/1/steaua-bucuresti-pandurii-targu-jiu-1-0-liga-1-20-09-2009.jpg

 

 

FCSB o va întâlni astăzi pe PAOK la Salonic, de la ora 22:00, într-un meci ce face parte din etapa a doua a fazei principale din Europa League. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Gigi Becali a făcut deplasarea cu echipa în Grecia, iar Pantelis Kapetanos (41 de ani), fostul jucător de la FCSB în perioada iulie 2008 - ianuarie 2011 şi septembrie 2013 - iulie 2014, şi-a vizitat fosta echipă la hotel.

Fostul fotbalist a analizat duelul cu trupa pregătită de Răzvan Lucescu şi consideră că va fi un duel frumos.

”Am venit aici la hotelul celor de la FCSB pentru a-i vedea pe prietenii mei care au rămas aici şi sincer am obervat că sunt mulţi. M-am bucurat că sunt mulţi bine. Va fi un meci foarte intens, PAOK este o echipă foarte bună, Răzvan (n.r.- Lucescu) a creat aici o echipă de calitate, o echipă cu multă idee de joc.

Totul vine din partea lui Răzvan. De cealaltă parte, FCSB are şi ea o echipă foarte bună. Eu cred că o să vedem un meci frumos, va fi un joc deschis”, a transmis Kapetanos, conform Digi Sport.

Fostul atacant al campioanei României a vorbit şi despre Gigi Becali şi l-a numit un „adevărat fan al echipei”.

”Patronul a făcut foarte bine că a făcut deplasarea cu echipa. Echipa are nevoie de el, este un fan adevărat al echipei, părerea mea este că a făcut doar bine că s-a deplasat la acest meci”, a mai declarat Pantelis Kapetanos.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele