Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Karolina Pliskova s-a retras de la Madrid Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21104571/1/pliskova.jpg

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova s-a retras de la Madrid Open, ea acuzând o accidentare la genunchi, dar fostul număr 1 mondial spune că speră să-şi revină la timp pentru turneul de la Roma de luna viitoare.

Pliskova, clasată pe locul 15 în lume, a anunţat pe Twitter că a suferit accidentarea la meciul din sferturile de finală de la Stuttgart, cu Iga Swiatek.

 Openul Italiei se desfăşoară în perioada 9-20 mai, înainte de Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, care începe pe 28 mai.

Cel mai bun rezultat al Karolinei Pliskova la Roma este din 2017, când a ajuns în semifinale.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele