Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Kevin Boli este foarte aproape de o revenire în Superligă. Unde ar putea ajunge

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20772490/1/kb.jpg

Kevin Boli (31 de ani) este foarte aproape de o revenire în Superliga României, după ce şi-a terminat contractul la Samsunspor.

Kevin Boli a părăsit-o pe CFR Cluj în septembrie 2020 şi a plecat la Samsunspor în schimbul a 700.000 de euro. Francezul nu s-a adaptat la formaţia din Turcia, care i-a reziliat contractul cu un an înainte de final.

Boli e liber să aleagă la ce echipă vrea să îşi continue cariera şi şi-a anunţat agentul să ia în calcul revenirea în România, dar la o echipă care îşi doreşte să intre în play-off, anunţă Sportmedia.

Echipa favorită să îl semneze pe fundaşul central este CFR, chiar formaţia de la care a plecat în 2020. Relaţia dintre el şi Dan Petrescu este cel mai important factor, antrenorul român l-a luat pe Boli şi în China, la Guizhou Hengfeng, iar aceasta ar fi a patra oară când ”bursucul” l-ar antrena pe apărătorul central.

Kevin Boli a venit pentru prima oară în România la Viitorul (actuala Farul Constanţa), în 2015 şi a mai jucat pentru CFR de trei ori. Apărătorul a mai jucat la GZ Hengfeng, Mouscron şi CS Sedan.

  • Kevin Boli este cotat la 450.000 de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.
  • Kevin Boli a adunat 47 de meciuri în tricoul lui CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele