Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

Kevin Doukoure va juca în Liga 2. Fostul campion al României a semnat cu FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21626485/1/doukou.jpg

FC Argeş atacă piaţa transferurilor. Dani Coman şi Nicolae Dică fac tot posibilul pentru ca piteştenii să revină în Superliga.

A fost perfectată a treia achiziţie a verii. Kevin Doukoure (25 de ani) a fost prezentat oficial, după ce a jucat sezonul trecut la ”U” Cluj.

Mijlocaşul ivorian are în CV un titlu în Superliga, câştigat cu Farul, în urmă cu două sezoane.

”Bienvenu au FC Argeş, Kevin Doukoure! Bine ai venit, Kevin!

FC Argeş bifează o nouă mutare şi îl aduce pe Kevin Doukoure, fostul jucător al celor de la U Cluj şi campion al României cu Farul. Înţelegerea acestui cu echipa noastră se va întinde pe două sezoane.

Kevin este născut pe 30 martie 1999 şi are 1.78 m înălţime. Mijlocaşul central din Coasta de Fildeş a fost crescut de AFAD Djekanou, o academie din ţara natală, după care a făcut pasul spre fotbalul european în 2020 la vârsta de 20 de ani, când a semnat cu Tabor Sezana, formaţie care evolua în prima ligă din Slovenia.

În cei doi ani şi jumătate petrecuţi în Slovenia, Doukure a bifat 74 de partide, marcând două goluri şi oferind două assist-uri.

Transferat la începutul sezonului 2022/2023 de Farul Constanţa, Kevin Doukoure a avut parte de un sezon de excepţie alături de dobrogeni.

A fost utilizat în 22 de partide din sezonul regular şi în cinci meciuri din play-off-ul la finalul căruia Farul a reuşit să câştige titlul de campioană în Superliga.

De asemenea, a evoluat şi în trei partide din Cupa României. Pe parcursul sezonului în care a luat titlul cu marinarii, mijlocaşul a marcat un gol în victoria 3-1 cu FCSB şi a contribuit cu pase decisive la alte două goluri.

Mult succes în tricoul alb-violet!”, e comunicatul divizionarei secunde.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele