Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

Kevin Luckassen nu va continua la Rapid, dar rămâne în Superliga

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21223206/1/luck.jpg

Kevin Luckassen (29 de ani) nu va fi reţinut în lotul celor de la Rapid pentru sezonul viitor, dar atacantul olandez are şanse mari să rămână în Superliga.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că vârful s-a înţeles cu UTA Arad, formaţie care a renunţat la jumătate din echipa cu care s-a salvat în sezonul trecut de la retrogradare, ca urmare a barajului cu Gloria Buzău.

  • Atacantul olandez a reuşit doar 3 goluri în 24 de apariţii în tricoul celor de la Rapid.
Crescut la juniorii lui AZ Alkmaar, Kevin a debutat în fotbalul mare la Ross County, în prima ligă scoţiană, unde a stat jumătate de sezon. Apoi, olandezul s-a transferat la Slovan Liberec, unde a evoluat timp de trei ani.

După experienţe la St. Polten (Austria), Northampton (Anglia) şi Almere Omniworld (Olanda), atacantul născut la Eindhoven a ajuns în România.

Sezonul bun de la Politehnica Iaşi l-a adus în atenţia lui Gheorghe Hagi, acesta transferându-l la Viitorul Constanţa (actuala Farul).

9 goluri în 18 partide au fost de ajuns pentru a-i convinge pe turcii de la Kayserispor să îl achiziţioneze pentru 800.000 de euro.

Luckassen nu a reuşit să se acomodeze în Superliga turcă, iar după 14 meciuri jucate pentru Kayserispor, a fost împrumutat la Sepsi OSK.

În sezonul trecut al Ligii 1, Luckassen a jucat 27 de meciuri, în care a marcat de 6 ori, două goluri fiind înscrise chiar în poarta Rapidului, într-un 2-2, la Sfântu Gheorghe.

Rămas liber de contract din vară, după expirarea contractului cu Kayserispor, Kevin a semnat un contract pe un sezon cu Rapid.

În palmares, Luckassen are o Cupă a Olandei, cu Alkmaar, o Cupă a României, cu Sepsi, o Cupă şi o Supercupă a Cehiei, cu Liberec.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele