Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

La asta nu se aştepta nimeni! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21658637/2/profimedia-0881126944.jpg

Cristiano Ronaldo continuă să fie un jucător important şi la 38 de ani.

Deşi nu mai este în vârful formei şi evoluează în Arabia Saudită, superstarul se antrenează la turaţie maximă şi a fost titular în toate meciurile Portugaliei la EURO.

Cei mai mulţi sunt de părere că foamea după trofee şi recorduri îl motivează pe Ronaldo să continue, dar Adrian Mutu a dezvăluit că lucrurile stau diferit.

Se pare că portughezul vrea să joace cel puţin un meci cu fiul său, acesta fiind motivul pentru care se străduieşte să rămână în formă şi nu are de gând să se retragă. Cristiano Ronlado Jr. are 14 ani şi ar putea debuta în fotbal peste aproximativ 2 ani.

"Asta e motivaţia lui adevărată, faptul că vrea să joace cu băiatul lui, cu Cristiano Junior, un meci oficial. De aia nu se lasă. Bine, la Al Nassr probabil se poate, dacă era la altă echipă, nu ştiu, Real Madrid, probabil că era mai greu.

Să joace cu băiatul lui o repriză nu cred că e nimic ieşit din comun", a spus Adrian Mutu la iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt