Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

La asta nu se gândea nimeni! A retrogradat, dar ar putea ajunge pe banca lui Bayern

Bayern Munchen Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21599093/1/profimedia-0875016398.jpg

Thomas Tuchel o va părăsi pe Bayern, după ce nu a reuşit să câştige vreun trofeu în acest sezon.

În ultimele luni s-a tot vehiculat cine ar putea să îi ia locul tehnicianului pe banca bavarezilor. Acum, se pare că oficialii lui Bayern pregătesc o surpriză de proporţii.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Vincent Kompany a fost deja contactat de clubul bavarez. Oficialii au vrut să vadă dacă fostul căpitan a lui Manchester City este deschis unei posibile colaborări, iar Kompany a răspuns afirmativ.

Discuţiile sunt abia la început, dar un lucru este clar: Kompany se află pe lista lui Bayern.

În vârstă de 38 de ani, Kompany şi-a încheiat cariera de fotbalist la Anderlecht, în 2020, după ce între 2008 şi 2019 a evoluat la Manchester City. La clubul belgian, Kompany a fost antrenor - jucător.

După ce s-a retras, tehnicianul a mai avut o aventură la Anderlecht, iar în 2022 a fost cooptat de Burnley, formaţia care a retrogradat din Premier League, la finalul acestui sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele