Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

”La început am râs”. Echipa din Superliga care a depăşit orice aşteptări

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21384491/1/liga-1.jpg

Oţelul Galaţi a câştigat în deplasare, scor 4-2, cu UTA Arad, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Gălăţenii au primit penalti în minutul 1, pentru un  fault asupra lui Teles, iar Cisotti a transformat în minutul 3, deschizând scorul la Arad. Oţelul a rămas sus, în pressing, şi în minutul 5 a marcat al doilea gol, prin Alexandru Pop, lovitură de cap la un corner al lui Cisotti şi o deviere în faţa porţii.

Acelaşi Alexandru Pop a înscris pentru 3-0 în minutul 34, din pasa lui Bodişteanu şi echipa lui Dorinel Munteanu a intrat la pauză cu un avantaj substanţial. În minutul 53, Pop şi Cisotti au conlucrat pentru golul marcat de Teles, care a înscris pentru 4-0. În minutul 86 gazdele au reuşit să înscrie, prin Căpuşă, iar Rareş Pop a obţinut un penalti în minutul 90+4, înscriind şi stabilind rezultatul final, 4-2 pentru Oţelul.

Jurnalistul Dan Udrea s-a declarat ului de parcursul stagional al celor de la Oţelul şi a punctat faptul că nu se aştepta că Dorinel Munteanu să ducă formaţia moldavă la un nivel atât de ridicat.

”Îmi aduc aminte că atunci cand a început campionatul a zis că obiectivul Oţelului este play-off-ul, m-am tâvălit pe jos de râs, recunosc, sincer”, a spus Udrea, pentru Orange Sport.

Victoria de luni îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 12, cu 18 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele