Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

La vârsta de 39 de ani, Arjen Robben a reuşit o performanţă notabilă la maraton. “Este ceva foarte aproape de a câştiga un trofeu important în fotbal”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21098084/1/robben.jpg

Fostul fotbalist Arjen Robben, în vârstă de 39 de ani, a participat la maratonul de la Rotterdam, el reuşind să încheie cursa în mai puţin de trei ore, relatează The Sun.

Robben a trecut linia de sosire după două ore, 58 de minute şi 33 de secunde.

“Sunt terminat, dar am reuşit. Pentru un sprinter ca mine, o astfel de distanţă este foarte mare. Dar îmi place sportulşi îmi plac provocările. Nu mai sunt sportiv de top, dar pot spune că este o performanţă atunci când poţi alerga un maraton în mai puţin de trei ore.

Este ceva foarte aproape de a câştiga un trofeu important în fotbal. Minunat. Am bifat asta”, a spus Robben după maraton.

Olandezul, care s-a retras din activitatea de fotbalist în 2021, a participat la maratonul de la Rotterdam şi în 2022, când a înregistrat timpul 3:13:57.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele