Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

Lando Norris a obţinut la Max Verstappen acasă a doua victorie din Formula 1

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21712423/1/profimedia-0901450102.jpg

Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) a câştigat duminică, la Zandvoort, Marele Premiu al Ţărilor de Jos la Formula 1.

Plecat din pole-position la Zandvoort, pilotul britanic Lando Norris (McLaren) a fost constant în cursa olandeză. A mărit tot timpul distanţa care îl separa de campionul mondial en-titre, Max Verstappen, şi s-a impus în a 15-a etapă din Campionatul Mondial de Formula 1, reuşind totodată şi prima sa victorie cu plecare din pole-position.

Pe locul secund s-a clasat olandezul Max Verstappen (Red Bull), iar pe ultima poziţie a podiumului a venit monegascul Charles Leclerc (Ferrari), care a reuşit să reziste tuturor atacurilor încercate de Oscar Piastri (McLaren).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele