Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Latura emoţională a lui Gabi Tamaş. ”Mereu începe să plângă”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21105324/1/tamas.jpg

Gabi Tamaş continuă să joace fotbal şi la 39 de ani. Fundaşul este legitimat în prezent la Concordia Chiajna, echipă cu lot solid în Liga 2, dar care nu a reuşit să acceadă în play-off.

Experimentatul fotbalist a declarat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, este motivul primordial pentru care ”nu agaţă ghetele în cui”.

”Am două motive. Unul este fetiţa mea pe care o întreb mereu dacă «vrei să nu mai joace tati». Are 11 ani. Mereu când merg acasă şi am o zi, două libere îţi dai seama că începe să plângă, se supără că plec de lângă ea, eu fiind la Bucureşti, ea la Braşov. Şi o întreb mereu: «Vrei să mă las?» şi ea zice «Nu». Păi, atunci nu mai fi supărată când plec de lângă tine.

Iar al doilea motiv este că îmi place foarte mult fotbalul. Chiar nu simt că sunt bătrân, sincer, şi mă simt foarte bine. La antrenamente, mă simt foarte bine. Este vârsta care este, dimineaţa când mă trezesc, mă cam dor toate, genunchiul, stângul mă doare mai tare. Când am fost la U Cluj am avut operaţie de menisc şi nu mai am lichid la genunchi, dar trece imediat.

Sunt obişnuit. Nu ştiu de când nu am mai jucat fără o durere, sincer. Sper să mă ferească Dumnezeu de accidentări să pot să joc cât mai mult. Dacă nu mai pot, ridic mâna, eu nu sunt genul de om care să stau să iau banii clubului cum sunt alţii”,
a explicat Tamaş, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt