Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura. Cât câştigă antrenorul român la noua sa echipă

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova în urmă cu puţin timp, dar nu stat mult pe gânduri şi a semnat cu o altă echipă, la doar 10 zile de când a fost dat afară.

Reghecampf a semnat cu formaţia din Azerbaidjan, Neftchi Baku. Tehnicianul român are contract pentru 2 sezoane cu formaţia din Azerbaidjan, iar conducerea echipei i-a asigurat mână liberă la transferuri şi un bonus consistent dacă va duce echipa în grupele Conference League. 

Laurenţiu Reghecampf va câştiga de trei ori mai bine decât la Universitatea Craiova, unde era plătit cu doar 15.000 de euro lunar. Acesta va încasa 480.000 de euro pe sezon, adică 40.000 de euro pe lună, conform ProSport.

Echipa din Azerbaidjan a încheiat sezonul trecut pe locul 2, cu 50 de puncte acumulate, la 19 puncte în spatele celor de la Qarabag. 

”La şedinţa care a avut loc astăzi s-a discutat despre numirea antrenorului principal al echipei şi s-a decis ca Laurenţiu Reghecampf să ocupe acest post”, este anunţul făcut de Neftchi Baku pe reţelele de socializare.


 

mail-share icon Email
viewscnt