Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Laurenţiu Reghecampf, deranjat de întrebarea unui reporter. ”Sunt dezamăgit să aud că vedeţi acest lucru ca pe o ruşine”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20719633/1/reghecampf-4.png

Partida Universitatea Craiova - FC Botoşani de vineri seară, de la ora 20:30 va decide echipa care va participa în preliminariile Conference League. Meciul poate fi văzut în direct pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a fost foarte deranjat de o întrebare primită la conferinţa de presă, de dinaintea confruntării cu FC Botoşani. Jurnalistul l-a întrebat pe acesta dacă o victorie în acest baraj ar spăla ruşinea din acest sezon.

”Ruşine a fost când nu ne-am calificat în finala Cupei. În campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3. Echipa noastră s-a prezentat foarte bine. Sunt dezamăgit să aud că vedeţi acest lucru ca pe o ruşine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul oltenilor s-a plâns şi de modul în care a fost gândit regulamentul în Casa Liga 1 şi nu înţelege de ce echipa care a terminat pe podium play-off-ul trebuie să joace cu o echipă de play-out, pentru a-şi asigura un loc în preliminariile unei cupe europene.

”Mi-e greu să vorbesc despre acest meci şi despre această alegere de regulament care există în momentul de faţă. Asta este, e supunem şi încercăm să jucăm meciul de mâine seară astfel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League. Cu toate că nu înţeleg sensul. În fine.

Va fi un meci dificil, sunt sigur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi. Este normal. Este o şansă mare pentru o echipă care nu a reuşit să se califice în play-off, să joace un asemenea meci. Suntem pregătiţi. Jucătorii sunt motivaţi şi conştienţi de faptul că pentru noi este un meci foarte  important. Jucăm acasă, la Craiova, în faţa fanilor noştri. Sper să facem un joc bun şi să reuşim să închidem acest sezon cu o calificare în Conference League.

Sunt super motivaţi şi pregătiţi. Nu ne dorim să avem conflicte cu fanii noştri, dar, după cum ştiţi, în fotbal este posibil orice. Nu există un câştigător dinainte. Va trebui să intrăm pe terem motivaţi, pregătiţi, să câştigăm meciul de mâine seară. Indiferent că o vom face în 90 de minute, prelungiri sau penalty-uri.

Presiunea este pe noi, pentru că noi avem foarte multe lucruri de pierdut. Va fi un meci cu presiune, cu tensiune şi sper ca jucătorii să fie clari în ceea ce vor face pe teren, să aibă limpezimea, concentrarea necesară în faţa porţii. Am discutat mult despre aceste lucruri şi sper că se vor descurca mâine seară”, a completat antrenorul formaţiei din Bănie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele