Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Leo Grozavu nu a mai rezistat şi a răbufnit! "Băi bătăuşule! Stai cuminte, joacă fotbal"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21460840/1/poli-iasi-farul-constanta-superliga-superbet-01-12-2023-1.jpg

Vlad Achim, mijlocaşul celor de la FCU Craiova, a fost apostrofat de antrenorul celor de la Poli Iaşi, în amicalul pierdut de olteni, scor 2-4.

În minutul 28 al meciului  a avut loc un incident care i-a avut în prim-plan pe Vlad Achim şi pe tehnicianul ieşenilor, Leo Grozavu, după ce fotbalistul Craiovei a fost deposedat de Cătălin Itu. Acesta s-a dus să îl consoleze, însă Achim a avut o reacţie în stil Zinedine Zidane, când l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi în finala CM din 2006.

Nu este foarte clar dacă a existat contact în incidentul dintre cei doi fotbalişti, dar a fost de ajuns pentru ca Leo Grozavu să "explodeze": "Hei, hei, hei! Băi, Achime! Băi, bătăuşule! Stai băi, cuminte, joacă fotbal!"

Victorie clară a moldovenilor

Ieşenii s-au "răzbunat" şi au câştigat partida clar, scor 4-2. Moldovenii au punctat prin Gheorghiţă (min. 32), Ion (min. 35), Itu (min. 45), iar în minutul 81, Bauza şi a trimis mingea în proprie poartă. Pentru FCU Craiova a reuşit dubla Jibril Ibrahim (min. 55, min. 90).

Giovanni Constantino: "Amicalele nu se pot compara cu partidele de din Liga 1"

„Suntem ok doar cu meciul ăsta amical, cel cu CSKA a fost anulat. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai bine. Dar este o pauză foarte scurtă, aşa că e în regulă. Dacă am fi câştigat cu 3-0 nu era motiv de bucurie. Nu sunt îngrijorat, am încercat mai mulţi jucători care nu au evoluat foarte mult sau deloc.

În repriza a doua am introdus mai mulţi jucători care nu au prins foarte multe minute. Am împărţit acest meci în două părţi, pe reprize. În a doua am jucat cu 10 jucători şi s-a terminat 2-1. Prima repriză nu a fost cea mai reuşită, pierzând cu 3-0.

Cred că multora dintre jucători le-a fost frică să nu se accidenteze, din acest motiv prestaţia lor nu a fost una foarte bună.

Echipa va arăta total diferit faţă de luna decembrie. Meciul cu Rapid e unul dificil, amicalele nu se pot compara cu partidele din Liga 1. După primele două partide putem stabili dacă avem şanse sau nu de a intra în play-off”, a declarat tehnicianul oltean la finalul partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele