Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

LIVE VIDEO| Wolves - Manchester United, ASTĂZI, de la 22:15, în direct pe Prima Sport 1! Meci echilibrat la prima vedere în Premier League

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21477278/1/untitled.jpg

Wolves o întalneşte pe Manchester United, astăzi, de la 22:15. Partida este transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

Manchester United nu trece printro perioadă foarte bună si se află abia pe locul 9, cu 32 de puncte acumulate după 21 de etape. Trupa lui Ten Hag vine după două victorii şi un egal şi ţinteşte un loc care să îi asigure prezenţa în cupele europene.

Wolves este pe locul 11, cu 29 de puncte după 21 de partide disputate în acest sezon. "Lupii" se află într-o formă de zile mari şi au 5 victorii şi două egaluri în ultimele 7 meciuri în toate competiţiile. Cu o victorie, Wolves şi-ar devansa adeversara directă de astăzi şi ar urca până pe locul 8.

Confruntarea tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria lui Manchester United, scor 1-0. A marcat atunci pentru "diavolii roşii" Raphael Varane, în minutul 76.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele