Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Liviu Ciobotariu este bucuros pentru calificarea în finală, dar se gândeşte la partida cu FCSB. ”Vreau să arătăm bine şi să scoatem un rezultat pozitiv”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20703315/1/ciob.jpg

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, în urma celor două victorii din semifinala cu FC Argeş, 2-0, respectiv 1-0 în această seară. 

Antrenorul lui Voluntari, Liviu Ciobotariu a spus, la finalul partidei, că este mulţumit de prestaţia echipei, şi-a felicitat jucătorii, dar se gândeşte la partida cu FCSB, de sâmbătă.

”Sunt bucuros pentru performanţa obţinută, a fost o misiune îndeplinită. Am cedat iniţiativa, dar ne-am apărat excelent, am avut o organizare defensivă perfectă, adversarul şi-a creat câteva situaţii de a marca prin centrările din lateral sau prin şuturile de la distanţă, în rest am făcut un joc bun. Îmi felicit jucătorii, au alergat, au crezut în această calificare.”

”Ne pregătim pentru următorul joc cu FCSB, vreau să arătăm bine şi să scoatem un rezultat pozitiv. Mă aştept să fie foarte multă lume la stadion, având în vedere că FCSB se află în lupta la titlu cu CFR Cluj. ”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei.

  • Ilfovenii vor afla după meciul de joi, Universitatea Craiova - Sepsi, pe cine vor avea adversar în finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele