Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Liviu Ungurean a dezvăluit motivul pentru care nu mai este liderul galeriei Rapidului. ”Eram prea bun”

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 5 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21656955/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-25-09-2023-1.jpg

Dosarul ”Pyro” a zguduit fotbalul românesc, în urmă cu mai multe luni.

Daniel Niculae a fost figura cea mai reprezentativă care a fost adusă la audieri. Printre persoanele care au avut cel mai mult de suferit de pe urma acestui dosar se numără şi Liviu Ungurean.

”Bocciu” a fost arestat preventiv pe 15 martie şi eliberat pe 17 mai. Ulterior, acesta a decis să se retragă de la şefia galeriei Rapidului.

Acum, Liviu Ungurean a dezvăluit motivul din spatele hotărârii şi a spus că nu avea niciun rost să continue atâta timp cât nu poate intra pe stadion.

”Pentru că e un moment greu în viaţa mea. Atâta timp cât sunt sub control judiciar şi nu pot să intru pe stadion… Ce rost ar mai avea? Nu am voie să intru în arenele sportive nici când nu e meci cât timp voi fi sub control judiciar.

Astea sunt obligaţiile, deşi eu nu am făcut nicio infracţiune pe stadion ca să îmi fie interzis pe stadion. Asta este decizia luată de procurorul de caz, care probabil… Nici nu ştiu ce naiba să mai spun. Aşa vrea el, să nu mă lase pe stadion.

Probabil eram prea bun şi făceam o treabă prea frumoasă acolo ca să mai fiu lăsat. Ei vor să fie urât. Eu am asta am…”, a spus Liviu Ungurean, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele