Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Lovitura de senzaţie pregătită la Rapid! Un titular din naţionala României, ofertat de Dan Şucu

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21645366/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-6.jpg

După ce l-a adus pe Cristi Manea în Giuleşti, Dan Şucu pregăteşte o nouă lovitură de proporţii.

Florin Niţă este liber de contract după despărţirea de Gaziantep şi ar fi fost ofertat de Dinamo şi mai multe echipe din ţările arabe. Totuşi, Dan Şucu este hotărât să îl aducă pe portarul de 36 de ani la Rapid.

Se pare că acţionarul majoritar din Giuleşti va forţa transferul lui Niţă în următoarele ore, pentru a nu avea surpriza că acesta semnează cu o altă echipă.

“Rapid încearcă să îl semneze azi pe Niţă, o să fie o discuţie între cei de la Rapid şi Niţă. Dacă va fi timp, Şucu îl vrea neapărat pe Niţă portar la Rapid“, a spus Horia Ivanovici, conform Fanatik.

Florin Niţă, al doilea cel mai bun portar de la EURO

Florin Niţă a fost integralist la EURO în toate cele trei meciuri jucate de România în faza grupelor.

Portarul naţionalei a avut prestaţii foarte bune şi a impresionat la turneul din Germania. După ce se afla pe locul secund la finalul etapei a doua, Florin Niţă şi-a păstrat poziţia în topul portarilor cu cele mai multe parade şi după partida cu Slovacia.

Internaţionalul român de 36 de ani a ajuns la 13 parade şi este devansat doar de georgianul Mamardashvili, care a reuşit 20 de intervenţii salvatoare.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele