Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Lovitură de teatru în Superligă! Un jucător de la Rapid, la un pas să ajungă la o rivală

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21554344/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Rapid este singura echipă care nu a câştigat vreun punct, în primele trei etape din play-off.

În urmă cu doar câteva zile, în urma meciului piedut de formaţia giuleşteană, scor 4-1, cu CFR Cluj, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Unul dintre aceştia este Alexandru Albu, căruia îi expiră contractul în vară. Evoluţiile proaste, coroborate cu scandalul recent în care a fost implicat, l-au făcut pe Dan Şucu să nu îi mai ofere o prelungire de contract mijlocaşului.

Acum, agentul lui Albu a vorbit despre această situaţie şi a făcut o dezvăluire interesantă. Se pare că fotbalistul de 30 de ani are oferte atât din străinătate, cât şi din play-off-ul Superligii! Totuşi, Mihai Stan a refuzat să numească cele două rivale care negociază cu Alexandru Albu.

"Unu la mână, Rapid nu a făcut nicio ofertă de prelungire a contractului cu Albu, doi la mână, nu ne interesează să prelungim cu Rapid şi trei la mână, Albu are două oferte din play-off şi trei din străinatate. Nu-l dă Rapidul afară, se termină contractul în vară.

Se simte bine în Giuleşti, dar dacă Rapid nu i-a făcut ofertă… nu au venit cu nicio oferta oficială. Nebun să fiu să facă Rapidul ofertă acum şi să prelungesc contractul”, a spus Mihai Stan, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele