Ultima oră
Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”

Transfer spectaculos pe ruta FCSB - Farul? Gigi Becali a făcut anunţul: ”Pe ăsta merge în iarnă!”
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
VIDEO | Veszprem - Dinamo 36-24. ”Dulăii” au rămas fără colţi în Ungaria
Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani Regulă schimbată în fotbalul spaniol după 42 de ani
VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor VIDEO | Moldova - Andorra 2-0. Ioniţă şi Cojocaru au adus victoria vecinilor
VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas VIDEO | Letonia - Macedonia de Nord 0-3. Frumuseţe de gol semnată de Elmas
LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum LIVE VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia se joacă acum

Lovitură de teatru! Louis Munteanu ar putea reveni la Fiorentina

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 18:31
mail-share icon Email

Deşi a pierdut duelul cu Neluţu Varga pentru transferul lui Louis Munteanu, Gigi Becali încă speră că atacantul va ajunge la FCSB, în iarnă. Finanţatorul campioanei a spus că are informaţii că Louis Munteanu putea fi cumpărat cu 2,5 milioane de euro. Totuşi, situaţia stă diferit şi sunt mai mari şanse ca tânărul fotbalist să revină la Fiorentina.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21761676/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024-5.jpg

Imediat după ce Gigi Becali şi-a manifestat din nou interesul pentru Louis Munteanu, Neluţu Varga i-a transmis latifundiarului că este dispus să îl cedeze pe atacant în schimbul sumei de şapte milioane de euro.

Ulterior, Becali a spus că nu se pune problema să achite o asemenea sumă şi a dezvăluit că ar putea să îl ia pe Louis Munteanu pentru doar 2,5 milioane de euro. Totuşi, situaţia este diferită.

Cristi Balaj a declarat că există o clauză de răscumpărare pe care Fiorentina o poate achita în orice moment şi să îl readucă la echipă pe Louis Munteanu. Probabil, Becali s-a referit la această clauză, dar Balaj a punctat că suma de răscumpărare este mult mai mare, iar Fiorentina este singura care o poate achita.

"Eu zic că îl dă pe suma asta la FCSB (n.r. 7 milioane de euro). Fiorentina nu mai are procent, există doar anumite clauze. Nu îl ajută acea clauză. Pentru o anumită sumă Fiorentina îl poate răscumpăra.

Este o sumă importantă şi în conformitate cu valoarea lui. Nu vorbim de 2 milioane de euro dacă e vorba de răscumpărare. Există interes din partea unor cluburi importante şi nu sunt sumele vehiculate”, a spus Cristi Balaj, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele