Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Lovitură încasată de Bogdan Andone! Suspendarea primită de tehnician

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21672059/1/fc-botosani-sc-otelul-galati-superliga-superbet-15-07-2024.jpg

FC Botoşani a debutat cu stângul în noul sezon al Superligii. Formaţia finanţată de Valeriu Iftime a pierdut, scor 3-2, pe teren propriu, în faţa Oţelului Galaţi.

În minutul 84, la scorul de 3-2 pentru gălăţeni, Bogdan Andone a fost eliminat, după o ieşire nervoasă la adresa centralului debutant Cristian Moldoveanu, pe care l-a înjurat. Totul a pornit de la o lovitură liberă neacordată celor de la Botoşani.

Acum a venit şi verdictul Comisiei de Disciplină. Bogdan Andone a fost suspendat pentru următoarele patru etape şi are de plătit o amendă de 6.000 de lei.

”Eliminare Bogdan Andone (FC Botoşani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei”, se arată în decizia Comisie de Disciplină.

Astfel, Bogdan Andone nu va putea sta pe bancă la meciuri cu Poli Iaşi, Farul, FCSB şi Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele