Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Luis Suarez revine la clubul unde şi-a început cariera de fotbalist

Staruri din fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20792071/1/suarez-fb.jpg

Atacantul Luis Suarez, fostul jucători al echipelor FC Barcelona şi Liverpool, a anunţat, marţi, că a ajuns la "un acord preliminar" pentru a reveni la clubul său formator din Uruguay, Nacional Montevideo.

Cel mai bun marcator din istoria selecţionatei uruguayene (68 goluri), care ar urma să participe la a patra sa Cupă Mondială, este liber de contract după ce a plecat de la Atletico Madrid la finalul sezonului trecut.

Suarez urmează să semneze pentru trei luni cu Nacional şi să dispute turneul Clausura al campionatului uruguayan, pregătindu-se în acelaşi timp pentru Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

El a debutat ca profesionist la Nacional la 18 ani, în 2005.

 

mail-share icon Email
viewscnt