Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Luka Modric a semnat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21671962/1/profimedia-0850747748.jpg

Real Madrid a anunţat, miercuri, prelungirea contractului căpitanului Luka Modric, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Modric este legitimat la Real Madrid din 2012, iar de atunci, în cele 12 sezoane, a devenit o legendă a echipei madrilene şi a fotbalului mondial.

A câştigat 26 de trofee cu Real Madrid: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 LaLiga, 2 Copa del Rey şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modrici este unul dintre cei doar cinci jucători care au câştigat 6 trofee Champions League şi are cele mai multe titluri din istoria clubului Real Madrid.

La nivel individual, croatul a câştigat Balonul de Aur, FIFA Player of the Year Award şi a fost desemnat UEFA Player of the Year în 2018. A făcut parte de şase ori din FIFA FIFPro World XI şi a fost votat de două ori cel mai bun mijlocaş al Ligii Campionilor.

Modric a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 39 de goluri, şi este deţinătorul celor mai multe selecţii în naţionala Croaţiei, cu 178.

mail-share icon Email
viewscnt