Ultima oră
Victorie clară în teren pentru tricolori, victorie clară în audienţe pentru Prima TV. Peste 2.6 milioane de români au urmărit meciul de la Larnaca Victorie clară în teren pentru tricolori, victorie clară în audienţe pentru Prima TV. Peste 2.6 milioane de români au urmărit meciul de la Larnaca
Jucătorul, OUT pentru partida cu Lituania! Problema lui Mircea Lucescu, după victoria categorică din meciul cu Cipru Jucătorul, OUT pentru partida cu Lituania! Problema lui Mircea Lucescu, după victoria categorică din meciul cu Cipru
Justiţia a respins un nou raport medical al presupusei victime, în cazul rugbiştilor francezi acuzaţi de viol în Argentina Justiţia a respins un nou raport medical al presupusei victime, în cazul rugbiştilor francezi acuzaţi de viol în Argentina
Simone Tempestini, pe 3 după prima zi a finalei Campionatului European de raliuri Simone Tempestini, pe 3 după prima zi a finalei Campionatului European de raliuri
Editorial Vlad Măcicăşan | Fericirea, la români Editorial Vlad Măcicăşan | Fericirea, la români
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca

”M-am oferit şi antrenor şi investitor, dar nu m-au sunat”. Un nume mare din fotbalul românesc a vrut să se implice la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21080017/1/din.jpg

Mircea Rednic a fost unul din oaspeţii de seamă ai partidei dintre România şi Belarus, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

Acesta a dezvăluit că a vrut să se implice la echipa sa de suflet, Dinamo, dintr-o dublă postură: de antrenor şi de investitor, însă nu a fost dorit de veche conducere.

Rednic este de părere că cei de la Dinamo pot reveni la finele sezonului în Superliga. Pentru ”câini” urmează un meci foarte important, cu revelaţia Unirea Dej.

"Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez (n.r. intervenţie chirurgicală la şold). Nu mai vreau să iau echipe doar aşa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aştept!

La Dinamo chiar m-am oferit şi antrenor şi investitor, dar nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alţii, ei nu sunt investitori, sunt acţionari pentru moment.

S-a vrut să scăpăm de Şerdean şi am scăpat. Stai că şi-a luat numai 100.000, mai are de luat. M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit.

Nu plăteşte nimeni? S-a ajuns în Liga 2 şi nimeni nu e tras la răspundere!? Ei mai vin la conferinţe şi zâmbesc. Normal că vor ca insolvenţa să dureze până în 2030, salariul rămâne, e ok, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au şanse de promovare"
, a declarat Rednic, după meciul România - Belarus.

Mircea Rednic are realizări notabile în cariera de antrenor

5 trofee a câştigat Mircea Rednic în cariera de antrenor, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

17 echipe a pregătit experimentatul Mircea Rednic în cariera de antrenor, începută pe 1 octombrie 2000, cu exact 21 de ani în urmă:

Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al Faisaly, Politehnica Iaşi şi Viitorul Constanţa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele