Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

"M-am săturat! Hai să le dam titlul!" Cristi Săpunaru a răbufnit

Rapid Publicat de Vlad Militaru pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21478996/1/sap.jpg

FCSB este lider detaşat în Superligă şi se află la 11 puncte distanţă de CFR Cluj (locul 2) şi Rapid Bucureşti, ocupanta locului 3.

În acest context, roş-albaştri sunt consideraţi principalii favoriţi la câştigarea campionatului după 9 ani de pauză.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a precizat că rapidiştii nu bagă de seamă diferenţa din campionat faţă de FCSB şi că obiectivul lor este clasarea pe podiumul SuperLigii.

”(n.r. Toată lumea spune că e anul FCSB-ului) Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană şi noi jucăm pentru locurile doi şi trei, nu?

Mai e mult până la sfârşitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac nişte calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu ştim cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei şi cel mai important meci e cel cu Oţelul Galaţi de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giuleşti... Va fi un meci greu, cum ne va fi şi nouă”, a spus Cristi Săpunaru pentru sport.ro.

Rapid Bucureşti a învins-o în ultima etapă pe Dinamo, într-un derby încheiat cu scorul de 1-2 şi va primi vizita Oţelului în etapa viitoare. Partida va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele