Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

”Mă mir că nu a dat henţ şi la portar”. Piţian, reacţie ironică cu privire la arbitraj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21056230/1/pitian.png

CFR a câştigat fără drept de apel derbyul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalty), Krasniqi (32), Manea (42-penalty) şi Birligea (90+4).

Trei fundaşi ai celor de la Universitatea au comis henţ în careu, unul a fost Piţian, iar acesta a avut o reacţie ironică la finalul partidie.

"A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR. Şi în tur a mai avut două acordate, vreo 4 neacordate. Mă mir că nu a dat henţ şi la portar.

Nu este o scuză pentru evoluţie şi pentru scor, doar că e frustrant, mai ales că la noi s-au trecut cu vederea nişte decizii.

Aşa că, dă-ne şi nouă ce e al nostru! Nu mă refer la meciul ăsta, dar am mai spus că or mai fi avut vreo 3-4, poate şi meciul trecut au avut două, or mai fi fost trei"
, a spus Piţian, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele