Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

”Mă simt umilit”. Dorinel Munteanu, foarte nervos după eşecul în faţa Universităţii Craiova

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21400500/1/fc-cfr-1907-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

Oţelul Galaţi a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Partida a început cu o oră mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Alexandru Mitriţă a înscris un hattrick.

Deşi este încă cărţi pentru un loc de play-off, Dorinel Munteanu a declarat că e dezamăgit de atitudinea unor jucători şi deja a stabilit de cine se desparte la iarnă.

”Deja le-am comunicat jucătorilor de cine mă voi despărţi chiar înainte de decembrie, pentru că un asemenea tratament nu pot să suport. Jucători indolenţi, care fac asemenea greşeli. Voi discuta mâine cu ei după ce voi reuşi să dorm, dacă pot, în această noapte.

Nu este o decizie la cald, eu n-am fost umilit de foarte mult timp în fotbal. Le-am spus şi jucătorilor la cabine, asta nu e o noutate, n-o să mai fie la echipă şi la revedere. Randamentul este cel care face un jucător să joace sau nu. Le mulţumesc tuturor suporterilor pentru că au venit în număr foarte mare, nu mă aşteptam. Nu m-am ferit niciodată de muncă, nu m-am ferit nici când am preluat Oţelul, nu mi-a fost ruşine să dau zăpada de pe teren”
, a spus Dorinel Munteanu.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte, iar Oţelul a bifat a treia înfrângere, având 20 de puncte şi fiind pe locul 9.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele