Ultima oră
Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României Reacţia FRF după incidentul rasist de la meciul României
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"
Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari" Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari"

”Mai avem o şansă! Vom lupta până la ultima secundă”. Mario Camora crede într-un miracol cu Lazio

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21028095/1/camora.jpg

CFR Cluj dispută joi, returul din play-off-ul Conference League, împotriva celor de la Lazio. Italienii s-au impus în tur, cu 1-0, deşi au avut un jucător eliminat, încă din minutul 15.

Căpitanul campioanei, Marios Camora a declarat că este posibilă o victorie în Gruia şi chiar calificarea în faza următoare. Fundaşul a punctat că echipa va lupta până la ultima secundă, pentru a scoate un rezultat mare.

"Avem încredere. Vrem toţi să ne calificăm. Ştim că va fi greu. Vom face tot ca să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră e de mare valoare. Nu suntem liniştiţi. Ştim ce jucători are Lazio.

Fiecare e liber să spună ce vrea. Pot să spună ce vor de acasă. Pe noi nu ne interesează ce spun alţii. Lazio e o echipă puternică, care se luptă la Champions League. Din păcate, am pierdut acolo cu 0-1.

Mai avem o şansă! Vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem"
, a spus căpitanul campioanei, la conferinţa oficială de presă.

Meciul va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer. El va fi ajutat de conaţionalii săi Stefan Lupp şi Marco Achmuller.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele