Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Mai mulţi jucători din naţionala masculină de handbal a Norvegiei, afectaţi de probleme gastrointestinale

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21680330/1/han.jpg

Cinci dintre componenţii naţionalei masculine de handbal a Norvegiei acuză probleme gastrointestinale şi nu au putut ajunge la Paris, alături de întreg lotul, informează ziarul Dagbladet, citat de lequipe.fr.

Vedeta Sander Sagosen (fost jucător la Paris-SG din 2017 până în 2020), Sebastian Barthold, Simen Lyse şi Magnus Söndena au trebuit să fie izolaţi de restul echipei şi şi-au amânat plecarea în capitala Franţei.

Norvegienii, care au terminat pe locul şapte la Tokyo în 2021, vor înfrunta Argentina în primul meci, sâmbătă, la Arena Paris 6 Sud, apoi Franţa în a doua fazei a fazei grupelor, luni 29 iulie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele