Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Mai rămâne Ianis Hagi la Rangers? Startul de sezon naşte nişte semne de întrebare

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21280772/1/hagi.jpg

Glasgow Rangers, echipa la care joacă Ianis Hagi. a câştigat meciul din preliminariile Champions League, scor 2-1, împotriva elveţienilor de la Servette.

Scorul final al partidei a fost stabilit încă din prima repriză.

Hagi a intrat pe teren abia în minutul 88, asta după ce în partida din campionat cu Kilmarnock a fost rezervă neutilizată.

Semnele de întrebare încep să apară, având în vedere că în meciul din campionat, deşi Rangers era condusă cu 1-0 şi atacul nu funcţiona deloc, Beale a decis să nu îl introducă pe Hagi, iar aseară internaţionalul român abia intrase pe teren când arbitrul a fluierat finalul.

Nici măcar în amicalele de dinaintea startului de sezon nu a prea jucat Ianis.

Hagi a bifat doar 114 minute, din 360 posibile, în cele patru meciuri din pre-sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele