Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Mai rar aşa ceva! Mirel Rădoi şi Adrian Mutu şi-au depus CV-ul pentru un post de selecţioner

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21657755/1/rapid-bucuresti-universitatea-c-raiova-superliga-superbet-12-11-2022.jpg

Situaţie mai rar întâlnită în fotbal. Rămasă fără selecţioner, Federaţia Indiană de Fotbal a găsit un mod inedit prin care îl va selecta pe cel care va prelua naţionala.

Se pare că Federaţia a început să colecteze CV-uri, iar un număr de 291 de antrenori au aplicat.

Pe lista care a ajuns în mediul online se află şi doi români: Adrian Mutu şi Mirel Rădoi.

Printre tehnicienii cunoscuţi care şi-au depus CV-ul se numără Alan Pardew şi Mark Hughes.

 

Fostul selecţioner a apelat la un astrolog

Federaţia Indiană de Fotbal l-a acuzat pe tehnicianul Igor Stimac că a folosit un astrolog pentru a-şi selecţiona jucătorii. Stimac a fost demis după o serie de meciuri fără victorie, relatează Ouest France.

Fostul internaţional croat, care a fost titular la Cupa Mondială din 1998, a avut o relaţie furtunoasă cu Federaţia Indiană de Fotbal în timpul celor cinci ani în care a condus naţionala.

Înfrângerea în faţa Qatarului de la începutul acestei luni a pus capăt visurilor Indiei de a ajunge în turul al treilea al calificărilor asiatice pentru Cupa Mondială din 2026, iar contractul selecţionerului a fost reziliat.

La ultima sa conferinţă de presă, Stimac, în vârstă de 56 de ani, a declarat că a suferit o operaţie pe cord din cauza stresului şi că a luptat împotriva "minciunilor" şi a persoanelor cu "interese private" în timpul mandatului său, care a fost marcat de mai multe controverse.

În 2023, presa a relatat că antrenorul a folosit un astrolog pentru a selecta echipa, o afirmaţie pe care fostul jucător de la West Ham a numit-o "ruşine" la acea vreme.

Dar Federaţia a afirmat, într-un comunicat, că a fost "şocată să afle că se bazează pe un astrolog pentru a stabili convocarea jucătorilor (şi) selecţia echipei", la fel ca fostul selecţioner al Franţei Raymond Domenech, care a recunoscut că a folosit semnele astrologice ale jucătorilor săi în selecţiile sale.

Potrivit forului, fostul selecţioner al Croaţiei i-a afectat reputaţia cu "declaraţii negative". "Comunicarea domnului Stimac - aparent făcută cu singurul scop de a defăima AIFF şi de a pune personalul acesteia într-o lumină proastă - nu este demnă de un profesionist care a servit organizaţia timp de mai bine de cinci ani", a subliniat Federaţia. "Acest comportament nu a făcut decât să întărească convingerea AIFF că decizia de reziliere a contractului său a fost luată pe bună dreptate".

Stimac, care a jucat în semifinalele Cupei Mondiale cu Croaţia în 1998, a devenit antrenorul Indiei în 2019.

 

mail-share icon Email
viewscnt