Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Man şi Mihăilă, recital în Italia! Au fost cruciali în victoria Parmei cu Sampdoria

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21466584/1/man-mihaila.jpg

Parma a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Sampdoria Genoa, în etapa a 21-a din campionatul diviziei secunde italiene, Serie B. Man şi Mihăilă au marcat pentru învingători.

Dennis Man a fost foarte activ în prima parte a meciului cu Sampdoria, dar a marcat doar din penalti, în minutul 41, când atacantul român a deschis scorul transformâdn lovitura de pedeapsă.

După numai trei minute, Man a fost servant pentru Valentin Mihăilă şi acesta a dublat avantajul oaspeţilor, care au intrat cu 2-0 la pauză. Estevez a stabilit scorul final, în minutul 69. S-a încheiat 3-0 pentru Parma, care este prima în clasamentul Serie B, cu 45 de puncte. Sampdoria este pe locul 14, cu 23 de puncte.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Mihăilă a fost înlocuit în minutul 67, iar Man în minutul 85.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele